gebouwbeveiliging
gebouwbeveiliging
brug-1200.png - copy - copy
brug-1200.png - copy - copy

Bouwkundige beveiliging

 

Bouwkundige beveiliging dient voor het ontmoedigen of vertragen van inbrekers, het afschermen van afdelingen met beperkte toegang, het compartimenteren van gebouwen of het beperkt houden en bestrijden van een brand.

Een incident is vrijwel nooit voor 100 procent te voorkomen. Maar met bouwkundige beveiliging is de kans op een incident en de grootte van de gevolgschade in belangrijke mate terug te dringen. Als een inbreker hoe dan ook zijn slag wil slaan, zorgt bouwkundige beveiliging voor de nodige vertraging, zodat de gealarmeerde hulpdiensten arriveren voordat de inbreker met uw kostbaarheden vertrokken is.

Voorbeelden van door ons gerealiseerde bouwkundige beveiliging zijn hekwerk, poorten, slagbomen, roadblockers, stekelig struikgewas, muren, inbraakwerende deuren en ramen, rolluiken, inbraakwerende compartimenten en inbraakwerende kasten. Tegen brand leveren wij brandwerende gevelbekleding, brandwerende compartimenten, brandwerende deuren, automatische blussystemen en kleine blusmiddelen.