cybersecurity
cybersecurity
brug-1200.png - copy - copy
brug-1200.png - copy - copy

Cybersecurity

Niet alleen als bedrijf, maar ook als particulier loopt u een toenemend risico om slachtoffer te worden van cybercrime. Dat raakt niet alleen computers, maar alle producten en systemen die op de een of andere manier met internet zijn verbonden en dat geldt voor steeds meer elektronische apparatuur.

Cybersecurity wordt vaak als vak apart gezien. Wij vinden dat niet terecht. ICT maakt tegenwoordig integraal deel uit van ons leven en zo dient ook de beveiliging aangepakt te worden. Technisch gezien is cybersecurity wel een vak apart. Daarom werken wij samen met gespecialiseerde partners op dit gebied. Bedrijven die volledig thuis zijn in de ICT en als geen ander de risico’s kennen. Wij slaan als corporatie de brug tussen deze ‘cyberwereld’ en ‘real life’. Zo helpen wij u voorkomen dat hackers de hand leggen op uw kostbare informatie, uw systemen platleggen of u zelfs onbewust medeplichtig maken aan tegen anderen gerichte misdrijven.

Voorbeelden van door ons gerealiseerde cybersecurity zijn back-updiensten, security hardening van ICT-systemen, Red Teaming voor onderzoek van kwetsbaarheden, beveiliging tegen virussen, phishing en ransomware, encryptie van opslag en communicatie, authenticatie van gebruikers, uitwijk bij calamiteiten en bescherming van intellectueel eigendom.