mobiele surveillance
mobiele surveillance
brug-1200.png - copy - copy
brug-1200.png - copy - copy

Mobiele Surveillance

Onze goed getrainde surveillanten zijn altijd in de buurt om u snel en professioneel hulp te bieden. Zij volgen het alarm op, controleren uw pand voor afsluiting en signaleren verdachte omstandigheden in de buurt van uw pand.

Bij een incident wilt u dat er snel wordt ingegrepen om de schade minimaal te houden. De politie kampt vaak met capaciteitsgebrek, maar wij stemmen de capaciteit gewoon af op de behoefte. Er is altijd wel een surveillanceauto in de buurt met een goede beveiliger aan boord, die over de modernste hulpmiddelen beschikt. Via de 4G-bodycam kijken wij vanuit de centrale mee. Met een warmtebeeldcamera ziet de beveiliger indringers in totale duisternis. En met de nieuwste communicatieapparatuur is zo nodig snel extra assistentie te mobiliseren.

Tot de taken van ons mobiele surveillanten behoort opvolging van alarmmeldingen, bewaking van bedrijventerreinen en winkelcentra, open- en sluitrondes, inspectie van objecten op inbraak- en/of brandrisico, het verlenen van eenvoudige medische hulp, het veilig stellen van sporen en het begeleiden van de politie na een inbraak, het beëindigen van overlast en het rapporteren van verdachte omstandigheden in de buurt.