zorgverlening op afstand
zorgverlening op afstand
brug-1200.png - copy - copy
brug-1200.png - copy - copy

Zorgverlening op afstand

Mensen worden een dagje ouder, maar willen natuurlijk zo lang mogelijk een gewoon leven thuis blijven leiden. Onze moderne technologie maakt dat mogelijk. Met medische hulpmiddelen, maar ook met intelligente sensoren die bij een calamiteit voor zo snel mogelijke hulpverlening zorgen. Zelfs mantelzorg is mogelijk.

Dankzij de nieuwste technologieën zijn ouderen veel minder snel aangewezen op een verzorgingshuis. Met een horloge met drukknop kunnen zij een hulpverlener oproepen, die met een speciale app op de smartphone éénmalig het elektronische voordeurslot kan openen. Intelligente camera’s slaan alarm als de senior lange tijd niet beweegt, uit bed valt of in de kamer op de grond ligt. Dat kan tegenwoordig met volledig respect voor de privacy. En willen de kinderen graag vaak op bezoek komen, maar ontbreekt het hen aan tijd, dan kunnen onze vriendelijke medewerkers regelmatig langskomen voor de noodzakelijke sociale contactmomenten.

Voorbeelden van door ons gerealiseerde zorgverlening op afstand zijn alarmknoppen met opvolgingsprotocol, cameratoezicht met behoud van privacy, beveiliging tegen inbraak en brand, mantelzorg en elektronische toegang tot de woning.