Vacature Centralist Meldkamer Nederlandse Veiligheidsdienst Groep. (24-36 uur)

Vind je het leuk om andere mensen te helpen? Vind je het belangrijk dat eigendommen van klanten worden beschermd? Lees dan gauw verder. Want dit is dan jouw droomjob.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je behandelt binnenkomende alarmen, je beantwoordt ontvangen e-mails en je verwerkt mutaties in ons geautomatiseerd systeem. Daarnaast ben jij het luisterende oor voor onze klanten. Het ene moment help je iemand die zijn woning niet meer in kan omdat de deur in het slot is gevallen terwijl de sleutel nog binnen ligt. Vervolgens krijg je via een andere meldkamer een alarmmelding binnen en stuur je een surveillant ter plaatse om een kijkje te gaan nemen. Dan zie je aan de hand van camerabeelden dat er wordt ingebroken. Samen met de politie kijk je de beelden uit om de verdachte aan te kunnen houden.

Wat kun je van onze organisatie verwachten?

Als je de meldkamer binnenkomt, word je vriendelijk gedag gezegd door je collega’s. Elke dag werken we samen om de beste service te bieden aan zowel onze particuliere als zakelijke klanten.

Je komt te werken in een klein team. De lijntjes zijn daardoor lekker kort. Jouw feedback wordt gewaardeerd. We werken hard en proberen klanten echt te helpen, maar een grap op zijn tijd of het delen van je avonturen waarderen we ook. Je komt binnen in een hechte club, die jouw inbreng en creativiteit ontzettend waardeert!

Waar kom je te werken?

Je komt te werken op de meldkamer van de Nederlands Veiligheidsdienst Groep. De meldkamer is het kloppend hart van de organisatie en jij bent het aanspreekpunt voor al onze klanten. Je zorgt ervoor dat de klant centraal blijft staan. Dit doe je door als centralist een goed gesprek te voeren, een luisterend oor te bieden en begrip te tonen. Op elke vraag weet je het antwoord, waardoor de klant naar tevredenheid wordt geholpen.

Wat vragen we van je?

 • Je vindt het werken in een onregelmatig rooster geen probleem. We werken in 3 verschillende shifts: de ochtenddienst start om 7 uur en werkt tot 15 uur. Daarna neemt de avonddienst het over en die werkt tot 23 uur. Om 23 uur starten de medewerkers van de nachtdienst en zij werken tot 7 uur 's ochtends. Wij werken ook in het weekend en op feestdagen. Je vindt het niet erg om te werken wanneer anderen vrij zijn.
 • Je bent in het bezit van het diploma Beveiliger A of Basisopleiding centralist alarmcentrale (BoCa). Heb je dit diploma nog niet? Dan is er ook geen nood aan de man. Wie bieden jou de gelegenheid om op onze kosten de opleiding BoCa (Basisopleiding Centralist Alarmcentrale) te volgen.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Het is fantastisch als je daarnaast ook nog een beetje Engels en/of Duits spreekt.
 • Je woont in een straal van 50 kilometer van Goes.

Wat bieden we jou?

Ga je in onze meldkamer aan de slag? Dan bieden we jou een functie voor 24 tot 36 uur aan. Je start met een training on the job waarbij de ervaren centralisten jou de fijne kneepjes van het vak leren. Je ontvangt een goed salaris (conform CAO Particuliere Beveiliging). Woon je meer dan 9 kilometer van je werk vandaan? Dan heb je recht op een reiskostenvergoeding. We hebben ook een goede pensioenregeling. Bovendien vind je bij ons ook nog eens enorm veel gezelligheid van je nieuwe collega’s.

Voel jij je aangetrokken tot de functie van centralist meldkamer? Of wil je meer informatie over de inhoud van de functie en de sollicitatieprocedure? Stuur direct je cv en motivatie naar onze teamleiders Marco en Jolanda via . Via dit e-mailadres kun je ook aanvullende vragen stellen. Wil je liever even telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook. Ons telefoonnummer is 088 205 2020.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd
Parttime uren: 28-40 per week

Salaris: €12,82 - €16,09 per uur

Rooster:

 • Avondwerk
 • Dagdienst
 • Nachtdienst
 • Ploegendienst
 • Weekendbeschikbaarheid
 • Werken op feestdagen

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Kerstpakket
 • Reiskostenvergoeding indien van toepassing

Soorten aanvullende vergoedingen:

 • 13e maand
 • Overuren uitbetaald
 • Vakantiegeld

Werklocatie: Meldkamer Goes